UW VEILIGHEID IS ONZE PRIORITEIT, VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Beveiliging

Met Rosa Security één aanspreekpunt voor al uw benodigde beveiligingsdiensten. Wij leveren uitsluitend professioneel en opgeleid personeel aan onze klanten. Door onze diensten te combineren kunt u besparen op uw huidige kosten. Samen kijken wij naar de beveiligings of facilitaire mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

objectbeveiliging-box

Bedrijven krijgen vaak te maken met diefstal, fraude of inbraak. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen en de veiligheid van personeel gewaarborgd.

WINKELBEVEILIGING-box

Onze winkelbeveiliger treedt op bij een feitelijke diefstal, vandalisme en gewelddadig gedrag. Winkeldiefstal is een aanslag op de winstrekening van retailers. Rosa Security biedt een professionele aanpak die bijdraagt aan het terugdringen van uw derving.

ALARMOPVOLGING-box

Onze surveillanten staan 24 uur, zeven dagen per week voor u klaar. Gaat het alarm af, dan is de surveillant direct onderweg. Hij handelt de melding uiterst professioneel af en neemt zonodig vakkundig contact op met de meldkamer van de politie.

SURVEILLANCE-box

Surveillance voor uw kostbare bezit, een woning, bedrijfspand of ander object? Mobiele surveillances worden vooral ingezet in de late uurtjes wanneer er niemand op straat is. Wij komen langs wanneer u dat wil en houden twee oogjes in het zeil.

EVENEMENTEN-BEVEILIGING-box

Organiseert u een groot of klein evenement? Rosa heeft ruim 10 jaar ervaring met evenementenbeveiliging en reageert daadkrachtig waar het moet, adequaat, scherp, dienstbaar, gastvrij en klantgericht.

HOTELBEVEILIGING-box

Is er vraag naar verkeersregelaars, verhuizers, kamermeisjes, gastheren en gastvrouwen dan bent u bij Rosa facilitaire dienstverlening aan het juiste adres. Wij leveren voor elke facilitaire vacature de juiste facilitaire werknemers.

MOTORBEGELEIDING-box

Ervaren motorrijders bieden tijdens evenementen of personenvervoer motorbegeleiding om langs een traject-route doorgang te verlenen. Uiteraard is de combinatie beveiliger-motorbegeleider geheel naar wens inzetbaar.

PERSOONSBEVEILIGING-box

De persoonsbeveiligers van Rosa verzorgen professionele beveiliging ten behoeve van belangrijke personen. Onze persoonsbeveiligers zijn opgeleid en gecertificeerd om onder alle omstandigheden te kunnen handelen. Op de achtergrond waar het kan en aanwezig waar het moet.