AL UW FACILITAIRE DIENSTEN ONDER ÉÉN DAK

Facilitaire Dienstverlening

Met Rosa Facilities één aanspreekpunt voor al uw benodigde facilitaire diensten. Wij leveren uitsluitend professioneel en opgeleid personeel aan onze klanten. Door onze diensten te combineren kunt u besparen op uw huidige kosten. Samen kijken wij naar de beveiligings of facilitaire mogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

schoonmakers-gezocht-box

Of het nu gaat om de schoonmaak van uw kantoor of om hulp in uw huishouden, wij zorgen voor de professional die u zoekt. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en leveren uitsluitend schoonmakers die vakkundig te werk gaan.

concierge-gezocht-box

U mag van ons verwachten dat wij een ervaren concierge of klusjesman inzetten, zodat uw facilitaire zaken door kunnen lopen zoals u dat graag ziet. Een prettige zekerheid!

secretaresse-gezocht-box

Bent u op zoek naar een professionele en enthousiaste secretaresse, receptioniste of telefoniste? Wij helpen u graag zeer gekwalificeerd en goed getraind personeel te vinden.

STRAATCOACHES-gezocht-box

Onze Straatcoach zorgt voor de aanpak van overlast op straat om daarmee de veiligheid op straat en de leefbaarheid in de buurt te vergroten. Ze stralen respect, integriteit en gezag uit en zijn een voorbeeld voor de jongeren.

overige-facilitaire-diensten-gezocht-box

Is er vraag naar verkeersregelaars, verhuizers, kamermeisjes, gastheren en gastvrouwen dan bent u bij Rosa facilitaire dienstverlening aan het juiste adres. Wij leveren voor elke facilitaire vacature de juiste facilitaire werknemers.