TOEZICHT OP UW LOCATIE, BIJ ONRAAD WORDT DIRECT INGEGREPEN

Surveillance

Deze dienst vindt vaak plaats op bedrijfsterreinen en bedrijfsverzamelgebouwen. Wij merken echter ook een verschuiving in de markt. Ook particulieren vinden het prettig als er op ongeregelde tijden een kijkje wordt genomen bij hun huis. Wij zorgen ervoor dat wij zichtbaar aanwezig zijn zodat ongenode gasten zien dat er beveiliging aanwezig is. Wij maken met u afspraken en een draaiboek over de door ons te maken ronde. Zo hebben wij een brand- en sluitronde. Hierbij wordt grondig gecheckt of alle deuren en ramen zijn gesloten. Wij maken van iedere ronde een rapportage die u wekelijks ontvangt. Indien u deze dagelijks wilt ontvangen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Eventuele kwetsbare punten bespreken wij met u in een maandelijks evaluatiegesprek. Wij verrichten surveillance per auto en per motor. Hierdoor zijn wij snel ter plaatse.

Er kunnen zich diverse situaties voordoen (stroomstoring, wateroverlast, veel criminaliteit, nieuwe inrichting, verhuizing etc. etc.) die u er toe doen besluiten om met name in de nachtelijke uren over te gaan tot deze vorm van beveiliging.

Het is een prettig en veilig gevoel te weten dat er na sluitingstijd door ons een oogje in het zeil wordt gehouden zodat onraad in een vroegtijdig stadium wordt gesignaleerd. Criminelen houden zich in de meeste gevallen regelmatig op in de nabijheid van objecten die zij tot doelwit hebben.

Gedurende een nader af te spreken tijdsspanne surveilleert een auto voorzien van herkenningstekens van ons bedrijf diverse keren (zo vaak als u wilt) door het gebied waar uw bedrijfslocatie gevestigd is.

Opmerkingen, bijzonderheden en andere zaken die tijdens de surveillance opgemerkt worden en die van belang kunnen zijn, worden vastgelegd in een logboek en dagelijks geëvalueerd op belangrijkheid voor de veiligheid en inbraakpreventie van uw bedrijfspand. In tegenstelling tot de meeste van onze collegae beperken wij surveillance niet tot een observatietaak, maar zullen wij daadwerkelijk ingrijpen op het moment dat er een calamiteit plaatsvindt en wij ter plaatse zijn. Bovenstaande kan uiteraard gecombineerd worden met Alarmopvolging.

Van beveiliging tot facilitaire dienstverlenening altijd de beste prijs bij Rosa!