SAMEN ZORGEN WIJ VOOR EEN VEILIG VERLOOP VAN UW EVENEMENT

Evenementen Beveiliging

Het beveiligen van grote groepen mensen brengt vaak veel risico´s met zich mee. Veel van deze risico´s kunnen worden beperkt door het goed regelen van de beveiliging. Een zeer belangrijk aspect bij het beveiligen van evenementen is de voorbereiding. Rosa Security besteedt hier erg veel zorg aan. Voorafgaand aan het evenement wordt een ´beveiligingsplan´ gemaakt en aan u voorgelegd. Verder wordt er indien nodig een calamiteitenplan opgesteld in overleg met brandweer en politie. De evenementenbeveiligers zijn goed getraind in het effectief controle uitoefenen en eventueel grondig fouilleren.

Rosa Security heeft een samenwerkingsverband met de grootste evenementbeveiliger van Europa. Hierdoor zijn wij in staat om ook hele grote evenementen te beveiligen. Voor deze collega leveren wij regelmatig “grote jongens” voor belangrijke klussen. Daar waar zij gespecialiseerd zijn in aantallen zijn wij gespecialiseerd in grotere beveiligers. Voor andere collegae leveren wij regelmatig tijdens grote evenementen de zogenaamde veegploeg.Een groep beveiligers die collectief optreden bij calamiteiten op evenementen met veel bezoekers. Wij vinden het een eer om uw evenement te mogen beveiligen.

Regelmatig worden wij gevraagd om evenementen te beveiligen. Inmiddels hebben wij een schare aan tevreden klanten die ons jaarlijks vragen om dit voor hen te verzorgen. Alvorens te starten met de beveiliging aldaar, zorgen wij ervoor dat er een gedegen doorgesproken draaiboek ligt waarin alle wettelijke eisen de revue passeren en vanzelfsprekend ook de eisen en wensen van u als klant. Wij willen niets aan het toeval overlaten. Naast de beveiliging van uw evenement kunnen wij ook mensen leveren die vanuit ons facilitair bedrijf ondersteuning verlenen voor, tijdens en na het evenement. Denkt u daarbij aan verkeersregelaars, verhuizers/roadies, schoonmaakpersoneel, receptionisten, conciërges.

Van beveiliging tot facilitaire dienstverlenening altijd de beste prijs bij Rosa!