WINKELBEVEILIGING VAN ROSA, GEEFT WINKELDIEVEN NIET DE VRIJE HAND!

WINKELBEVEILIGING

Winkelbeveiliging houdt in dat beveiligingsmedewerkers al dan niet permanent aanwezig zijn in de winkel om zorg te dragen voor de beveiliging en het algemene gevoel van veiligheid.

Of het nu gaat om een winkeldiefstal, bommelding, brandmelding of enige andere calamiteit; het alert reageren op deze voorvallen door een van onze beveiligingsmedewerkers kan ernstige verstoring van uw bedrijfsproces voorkomen. Zijn of haar aanwezigheid zal sowieso preventief werken op potentiële winkeldieven.

Rosa heeft zo zijn eigen ideeën over winkelbeveiliging. Deze wijken enigszins af van het simpelweg aanwezig zijn in de winkel. Dit kan betekenen dat hij/zij ook uw winkelwagentjes ophaalt (van buiten of binnen het winkelgebied), maar ook het overnemen van kassawerkzaamheden kan tot de mogelijkheden behoren.Die winkels waar diefstal tot proletarisch winkelen is verheven, bedienen wij met een risico analyse die aangeeft hoe in het specifieke geval van deze winkel gehandeld moet worden. Hierbij is het overnemen van andere werkzaamheden natuurlijk niet aan de orde. Eerst zal de omvang van de winkeldiefstal tot normale proporties moeten worden teruggebracht.

Sinds jaar en dag beveiligt Rosa (groot)winkelbedrijven om er voor te zorgen dat winkeldieven ontmoedigd worden c.q. aangehouden. Wij maken daarbij gebruik van beveiligers die naast beveiliger ook gastheer voor uw bedrijf zijn. Wij zorgen ervoor dat onze beveiligers zich inleven en inwerken in uw bedrijfsvoering. Onze beveiligers verlenen ook hand en spandiensten in de winkel zonder dat dit inboet aan zijn beveiligingstaken. Dit scheelt u tijd en geld. Ook kunnen wij u adviseren in het gebruik van beveiligingshulpmiddelen en geven wij training in het weerbaar maken van uw medewerkers. Andere mogelijkheden zijn beveiligers die ook opgeleid zijn als verkeersregelaar.

Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossingen binnen uw budget.

Van beveiliging tot facilitaire dienstverlenening altijd de beste prijs bij Rosa!