ADEQUAAT HANDELEN ALS UW ALARM AFGAAT, 24/7 BESCHIKBAAR!

Alarmopvolging

De meest geavanceerde alarminstallatie is nutteloos wanneer er op een melding geen gerichte actie plaatsvindt. Naast het ongemak (’s nachts het bed uit), brengt het voor u veel risico met zich mee die diverse gevolgen kan hebben.

“In de toekomst zal de politie alleen nog reageren op meldingen waarvan vrijwel zeker vast staat dat het om een echte inbraak gaat gecontroleerd door een derde partij” meldt het Nederlands Politie Instituut op zijn website. Om een inbraak te kunnen vaststellen, zijn technische hulpmiddelen beschikbaar, zoals een PIR, detectiesensoren, camera’s en trilsensoren die na activering de alarmcentrale alarmeren. Als u na het afgaan van het alarm niet zelf wilt gaan kijken, zult u iemand moeten inhuren die dat voor u doet. Rosa Security heeft de expertise en de capaciteit in huis om elke alarmsituatie de aandacht te geven die benodigd is en kan als eerste sleutelhouder bij calamiteiten een belangrijke schakel zijn. Wanneer het alarm afgaat, wordt Rosa via de centrale gealarmeerd. Wij gaan voor u kijken wat de oorzaak is.

-Is het vals alarm? zijn er vernielingen of andere calamiteiten, (buiten inbraak) dan neemt de beveiliger de nodige maatregelen ter voorkoming van verdere schade.

 

-Is er sprake van inbraak, dan wordt de Politie direct ingeschakeld en zal er een ronde door het object gelopen worden om te kunnen constateren wat er precies gebeurd is.

 

-Hierna zullen de nodige maatregelen (vervanging ingeslagen ruit, etc) door onze medewerker genomen worden.

 

-Uiteraard wordt u op een door u gewenst tijdstip over bovenstaande geïnformeerd.

Veel bedrijven maken gebruik van alarmopvolging. Wij hebben gemerkt dat er veel verschillende concepten op de markt zijn. Wij bieden meerdere mogelijkheden die passend zijn voor uw situatie.

Zo kunt u ons de opvolging laten doen wanneer daar aanleiding voor is. U kunt dus zorgeloos gaan slapen. Wij ontzorgen. Ook kunnen wij voor u regelen dat U zelf wordt gebeld door onze centrale. U gaat dan zelf kijken wat er aan de hand is. Voordeel: voor u goedkoper. Nadeel: zelf op onderzoek in de nachtelijke uren.

Van beveiliging tot facilitaire dienstverlenening altijd de beste prijs bij Rosa!