2016, weer een bijzonder jaar voor Rosa Security en Facilities

2016 hebben we al weer even achter ons gelaten. Een enerverend jaar voor ons bedrijf Rosa Security en Rosa Facilities. Zo hebben we naast de normale beveiliging die we al vanaf de jaren 90 leveren onze diensten uitgebreid. Wanneer wij gevraagd worden om beveiligers te leveren, werd ons ook regelmatig gevraagd of we ook verkeersregelaars kunnen leveren. Tot voor kort moesten wij deze verkeersregelaars dan altijd elders inhuren. Medio 2016 hebben wij besloten om deze tak van sport ook zelf te gaan opzetten. De directie heeft als eerste het diploma gehaald om zodoende te kijken of dit een bedrijfstak is die echt bij onze cultuur past. Dat was het geval. Wij leveren dus nu niet alleen beveiligers maar kunnen ook verkeersregelaars leveren. Vaak zijn de gediplomeerde beveiligers ook gediplomeerde verkeersregelaars. Dus een combifunctie. Dat scheelt kosten voor de klant.

samenwerking rosa security politie Amsterdam beveiliging

Sinds jaar en dag regelen wij de beveiliging voor de complexen van de Student Experience. Dit zijn zelfstandige studentenwoningen waar 24 uur per dag bewaking is geregeld. Op dit moment staan er twee complexen in Amsterdam Zuid. In 2017 wordt de derde geopend in Amsterdam Noord. Ook daar gaan wij de beveiliging verzorgen.
Voor de 16e keer hebben wij de beveiliging verzorgd tijdens het carnaval in Wamel. Wij worden hiervoor jaarlijks teruggevraagd. Voor ons ieder jaar weer een fantastische ervaring en gewoon een toptijd.

object beveiliging bouwbeveiliging amsterdam

In 2016 hebben wij onder andere de bouwbewaking verzorgd van het W hotel in Amsterdam. Onze beveiligers zorgen naast de beveiliging voor een goede doorstroming van het verkeer ter plekke. Dat dit niet onopgemerkt is gegaan blijkt uit het feit dat na de oplevering van het hotel wij ook gevraagd worden voor diverse presentaties van klanten in het W Hotel. Zo hebben wij de winkelbeveiliging verzorgd voor het supertrendy schoenenmerk Wednesday Whiskey dat samenwerkt met kunstenaar Pablo Lucker die een prachtige schoen had ontworpen. De avond verliep vlekkeloos.

object beveiliging bouwbeveiliging amsterdam haarlem zaandam

In Zaandam werd het voormalig V&D pand verbouwd. Er werd regelmatig ingebroken waarop de bouwer ons heeft ingeschakeld voor een object beveiligingsplan op maat. Vanaf dat moment was alles weer onder controle en is er niet meer ingebroken.
Ook een nieuwe tak van sport werd de bewaking van woonhuizen die in aanbouw zijn. De eigenaar wilde niet dat zijn huizen gekraakt werden. Wij hebben toe afgesproken om de bewaking te doen vanaf het moment dat de bouwvakkers het pand verlieten tot het moment dat zij weer begonnen. We kennen deze tak als zijnde Anti-Kraak. Wij hebben dit gedaan totdat het pand netjes is opgeleverd aan de eigenaar.

2016 was voor de voetbalclub Zeeburgia een bijzonder jaar. Zij kregen een vernieuwd sportcomplex met een nieuw clubhuis. Dit moest natuurlijk gevierd worden. Vooraf aan het grote feest werd er een voetbalwedstrijd gespeeld tussen Lucky AJAX en Zeeburgia. Voor deze avond hebben wij de verkeersregeling, de beveiliging en de toiletdame geleverd.

verkeersbegeleiding sinterklaasintocht 2016

Wederom zijn wij ook in 2016 verantwoordelijk voor de beveiliging van de intocht van Sinterklaas in Amsterdam. Het op twee na grootste evenement in onze hoofdstad. Wij dragen zorg aan de voorbereiding van het evenement op het gebied van veiligheid en verkeersbegeleiding. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de verschillende diensten in de Gemeente Amsterdam en de Veiligheidsacademie. Daar er dit jaar een nieuwe route was uitgestippeld was de opzet en de uitvoering een uitdaging. De route was korter maar complexer omdat de Zeeburgertunnel was afgesloten en vanuit onze organisatie ook de IJ-tunnel afgesloten zou moeten worden. Dit heeft nog wat voeten in de aarde gehad, maar het evenement was ook dit jaar een groot succes.

img_3738

Na de intocht gaat onze goedheiligman ook weer terug naar Spanje. Dit doet hij niet per boot, maar met een helikopter. Deze aftocht vind plaats op 6 december ieder jaar. De helikopter landt op het Museumplein wat zeer uitzonderlijk is. Maar voor de Sint wordt dit geregeld. Rosa Security zorgde ervoor dat deze dag gladjes verliep.

img_3613

Wat staat er op gebied van beveiliging en facilitair te gebeuren in 2017?

  • Carnaval 2017 te Wamel.
  • Diverse feesten zoals Oostblok in Amsterdam Oost.
  • Naast de bewaking van de Studentencomplexen zijn we al weer gestart met de voorbereiding van de intocht van Sinterklaas op 19 november 2017.
  • Het derde complex van de Student Experience gaat open medio juni.
  • In september start de bouwbewaking van een nieuw complex in Amstelveen.
  • Diverse losse opdrachten.
  • Nachtelijke alarmopvolging bij diverse klanten.
Recent Posts