Evenementen beveiliging: Intocht Sinterklaas in Amsterdam

 

rosa security objectbeveiliging evenementen beveiliging

 

Voor de tweede keer op rij maakt Rosa Security onderdeel uit van de organisatie van de intocht van de goedheiligman in Amsterdam. Vanaf het vertrekpunt in Amsterdam varen enkele beveiligers mee met de Sint op de boot. Zij varen samen met medewerkers van de reddingsbrigade en DTW (Dienst toezicht te Water) mee om er voor te zorgen dat de jaarlijkse chaos op het water in goede banen wordt geleid. Ondertussen zorgen de beveiligers op de motor dat de bruggen die geopend worden voor de Sint leeg en veilig zijn.

evenementen beveiliging amsterdam sinterklaas intocht 2014

 

 

 

 

Na aankomst bij het scheepvaartmuseum gaat de Sint aan wal. De beveiligers op de motor begeleiden samen met de politie en het DTL (Dienst Toezicht te Land)de Sint naar het Leidseplein. Zij zorgen samen met leerlingen van de veiligheidsacademie ervoor dat de Sint maar ook de toeschouwers een leuke en veilige dag hebben.

evenementen beveiliging amsterdam sinterklaas intocht 2014

 

 

 

Ondertussen zijn een aantal leden van het DTW en Rosa Security team naar het Leidseplein vertrokken om de Sint te beveiligen in de Stadsschouwburg.

evenementen beveiliging amsterdam sinterklaas intocht 2014

 

 

 

 

Ook dit jaar is het evenement weer vlekkeloos verlopen. Rosa Security heeft inmiddels de organisatie weer aangeboden om ook in 2015 onderdeel te willen zijn van de intocht.

 

 

 

 

Recent Posts